HEALING CONCERT by KELSEY AND THE UNIVERSE

 

“Iedere keer opnieuw ervaar ik dat ik instant geraakt word wanneer Kelsey begint te zingen …Een diepe Herkenning.
De helende klanken van haar stem raken je tot in je Ziel, waarbij de emoties waarvan je niet eens bewust bent dat ze er zijn, zich kunnen openbaren.

Haar zuivere energie en zachte en tegelijkertijd krachtige stem raken je en brengen je naar de meest pure staat van ZIJN.

Door het verhaal wat ze bij haar nummers verteld vind je herkenning en erkenning en ontstaat er een veld van gelijkwaardigheid en ont-moeting.

Het is zo prachtig om te ervaren hoe Kelsey de processen van het leven vertaald in haar zelfgeschreven muziek. Het is daarbij zo voelbaar dat dit haar eigen doorleefde lessen zijn die herkenbaar zijn voor iedereen”.

-Chantal-

“Ik ben zo dankbaar voor mijn pad, vanuit mijn hart en ziel. Ik voel me zo dankbaar dat ik me herinner wat ik te doen heb hier op aarde.
… En dat is Muziek maken, mijn stem laten horen en mijn Ziel laten zingen! Dit is mijn grootste passie.

Ik nodig je uit om de muziek ook door jou heen te laten stromen.
Daar waar mijn Ziel wil zingen en het jou Hart wil openen.

Ik voel me intens dankbaar dat ik met mijn ziel jou mag raken. Dat je je laat raken, door datgene wat er door me heen beweegt. Waardoor we verbinding voelen en eenheid ervaren. Door de wisselwerking van geven en ontvangen voelen we nog meer ons innerlijke vuur branden. Ik kijk ernaar uit om mijn passie met jou te delen.

Muziek van hart tot hart.
Raken en geraakt worden.

In een pure staat van zijn. Voelen, verbinden en ervaren…
De stem, zo zuiver.

De teksten in de muziek die rechtstreeks vanuit de bron komen waarin ik niets ‘doe’, maar het gewoon door me heen laat stromen. Waarbij de energie haar werk doet, en alle emoties laat stromen. Mijn instrumenten vertalen wat erin en door me leeft.”

Kelsey

Ik geloof in en vertrouw op de helende kracht van muziek. Muziek kan je raken, woorden kunnen je raken. Ze kunnen je doen herinneren wie je in essentie bent. Wanneer je geraakt wordt door muziek, en er emoties gaan stromen, heffen de blokkades op. Opgeslagen emoties die vast kunnen zitten in je lichaam, komen weer in beweging, in motie.

Voel je welkom tijdens dit interactieve Healing concert. Waarbij we:

– Samen zijn
– Mediteren
– Voelen
– Verbinden
– Delen
– Ontvangen
– Cacao drinken
– Zingen
– Stil zijn
– ZIJN

Kom je de magie proeven, voelen en ervaren?