STEMBEVRIJDING

Jouw, authentieke stem.
Hoe gebruik jij jouw stem?

“Jouw stem, de spiegel van de ziel”

Je kunt de stem aflezen, en het spiegelt direct hoe het met je gaat en hoe je in je vel zit. Onder andere omdat de stem direct verbonden is met je ademhaling. Zit je hoog in je ademhaling, zal je ook wat meer knijpen rondom je keelgebied. Ben je zacht en ontspannen, hoor je dit terug in het gebruik van je stem.

Hoe zou het zijn als je volledig jouw waarheid zou spreken?
Als je volledig in je kracht zou staan? Als je jezelf zou durven te uiten vanuit liefde en verbinding met jezelf?
Waarbij je jouw authentieke zelf voelt en ervaart en waarbij je de angst los kan laten wat een ander van je vindt?
Hoe zou het zijn als je in verbinding met je gevoel, met jouw kern en jezelf van daaruit zou kunnen laten horen?
En om expressie te geven aan alles wat er in je leeft en door je heen beweegt?

We dragen vaak veel blokkades op ons keelgebied. Het keelchakra, wat direct in verbinding staat met ons hart. Ook werkt onze keelchakra energetisch samen met onze sacrale chakra, waar creatie en creativiteit geboren wordt.

“Kun je jouw creatiekracht uiten?”

Bevrijd jezelf, door je stem te openen en de blokkades rondom je keelgebied los te laten.

Dit kan in een van de groepssessies en workshops, en je kunt ook een privésessie bij me boeken. Samen gaan we onderzoeken wat en waar jij jouw blokkades ervaart.
Dit kan zowel lichamelijk voelbaar zijn, en het kunnen overtuigingen zijn die je vasthouden.

Tijdens een sessie creëer ik een veilige bedding waarin je jezelf mag openen. Op jouw eigen authentieke manier en tempo.

 

Privesessies

“Tijdens een privésessie maak je een innerlijke reis waarin je gaat ontdekken wat er in je leeft en waar eventuele blokkades zitten die jou ervan weerhouden om jezelf volledig te uiten en expressen. Ik werk altijd intuïtief en vertrouw erop dat in het moment precies datgene zich zal aandienen wat er voor jou nodig is om te groeien.

Ik werk veel met de chakra’s, het belichamen van de elementen. Tijdens de reis die je in je lichaam maakt komen we overtuigingen en eventuele blokkades tegen die je weerhouden om je volledig vrij te voelen in expressie, in jouw authentieke zijn. Hier gaan we mee verbinden, om die om te kunnen buigen of te shiften. Dit doen we door te voelen, ademen en klank aan geven zodat het bevrijd kan worden en het jou los kan gaan laten. De stem, spiegel van de ziel.”

 

 

Kijk in de agenda voor de opkomende stembevrijdingsworkshops.
Voor privésessies, stuur me een berichtje.